2005. augusztus 4.

Turisták jönnek, turisták mennek

Ma miután befejeztem a bevásárlást és már éppen a szatyromba pakoltam reggelim, egy középkorú nő lépett hozzám és megkérdezte:
Ne haragudjon, én Komárom történelmi belvárosáról szeretnék többet megtudni. Meg tudná mondani, hogy hol találom?

Kezdtem magam nagyon kellemetlenül érezni, és nem tudtam hogy mondjam meg neki finoman, hogy nekünk olyan nincsen. Aztán elmagyaráztam, hogy át kell menni a hídon és ott merre pontosan. Megköszönte, de azért megkérdezte, hogy és itt? Hát be kellett neki vallanom, hogy a "körforgalom és környéke". Csalódottan távozott.

2005. augusztus 3.

Zironia 2.0: autók, cicik, nagy műbránerek

Bizonyára mindenkinek megvan a véleménye általánosan az amcsik intelligenciájáról és vannak olyanok akiknek a nőkéről is. A nők okosak, de hogy az amcsi nők? Bár lehet csak a nagy műfallosz hozza ki belőlük a butuskát de nézzük meg alaposabban mit csinál itt ez a jóreményű amcsi fiatalasszony?
A vezetőoldalon még rájött (lehet hogy véletlen?), hogy az ajtót nyitva kell tartani körbeszigetelőszalagozásnál de másik oldalon már az ajtót is "rögzítette". Másik kollegina beszáll ahogy tud. (ha jobban megnézzük a másik oldalon is csak azért van nyitva, hogy fel tudjon állni a padlólemezre, mert máshogy nem éri fel... azért amíg élünk remélünk)


Ázsiai barátnőink hatalmas műbránereket hordanak a vállukon egy minilepedőben körbe és körbe. Ez azért már szimpatikusabb. Egyrészt nem autóra hagyják a feladatot, hanem kétkezi munkával érik el a mit szeretnének. Másrészt meg... de hát látod! Pucérak.








Ez nagyon tetszett és csak az autómotívum miatt kevertem bele a postba. Nem állítom, hogy nő volt, de ...







Gratula mindenkinek aki ma sikeres KRESZ vizsgát tett!

2005. augusztus 2.

Zirónia

Ma olvastam.
Feleségem meglátta a szomszéd nejének új BMW-jét, azóta nyaggat, hogy vegyek neki valamit, amivel gyorsabban van százon, mint 5 másodperc. Vettem neki egy fürdőszobamérleget...

2005. augusztus 1.

Trendy klotyópapírtartó kockafejű informatikusoktól plázacicákig mindenkinek

Már nem emlékszem hol találtam ezeket a díszpéldányokat de váljék egészségére mindenkinek. Tiszteltetem az urat (vagy hölgyet) aki ezt készítette!




2005. július 31.

Hétköznapi emberek esete a mérgező tehénfinggal

Szerencsesebb tortenelmi fejlodesu orszagokban olyan debil kutatasokat tudnak vegezni amin mar talan itthon meg sem lepodunk. Az ember azt hinne, h a sok marhasagot a harmadvonalbeli kereskedelmi radiok kedveert talaljak ki, hogy ket reklam kozt a tulajdonos beszedhibas unokajanak legyen mit beolvasni a musorvezetoi poszton. De nem, ok ezt veresen komolyan gondoljak. Ime egy diszpeldany az index.hu-rol:
http://index.hu/tech/ihirek/?main:2005.07.30.&231239
Almaimban Barbie-t es Ken-t jobban erdekli az, hogy a 6000-7000 kobcentis luxusterepjaroik mennyire szennyezik a kornyezetet - mennyi mergezo anyagot szivnak be miatta - mikozben elviszik a kiskolkot az oviba/isibe, mint hogy a bekesen legeleszo allatok fingja milyen mertekben "szennyezi a levegot"...
Es ne csodalkozzunk ha eme szenzacios kutatasok eredmenye elobb illan el a koztudatbol mint a fing a tehen segge korul.