2009. január 17.

Ez a dizájn marad

Évek óta elég a silány a beépített dizájnokból a bloggeren, habár lehet sajátot szerkeszteni, készeket letölteni (majd fel), de azokkal meg sok a macera. Most testreszabtam a beépítettek egyik legegyszerűbbikét, ami marad is addig amíg sok időm nem lesz sajátot csinálni (kac-kac). Remélem tetszik, ha nem legalább nem akadályoz a tartalomban való elmélyedésben.
Hogy haszna is legyen ennek a postnak, beszúrok egy mozielőzetest. Igaz, a moziban már lefutott, már DVD-n is kint van, de érdemes megnézni a trailert. Fura mód, annak ellenére, hogy mennyire rühellem a musicalt, ez egy egész emészthető darab. Tagadhatatlanul sugárzik belőle az életöröm, pedig engem aztán az ilyen nem hoz nagyon lázba. Sokat ad a filmhez a három "férj" zseniális alakítása, lehet ha nem ők és nem így játszanak akkor ez csak egy rózsaszín picsafilm marad. (Etus, ha nem láttad kötelező!) A vinnyogó vén szatyrok viszont idegesítőek.

Hogy a technokrata olvasókat is kielégítsem, érdemes megnézni mindezt Full HD-ben:
http://www.apple.com/trailers/universal/mammamia/hd/
Beszarás, beszarás, beszarás.

2008/2009

Everybody's bitch.

Hol a legközelebbi lakható bolygó?!

Élete akkor változott meg, amikor egy falunapon megpillantotta a színpadon éneklő Mary Zsuzsit – mesélte a Blikknek a 21 éves Kis Tamás. A közgazdásznak tanuló fiú egyből szerelmes lett a művésznőbe, ezért az interneten keresztül számolt be neki érzéseiről. Mary a korkülönbség ellenére sem zárkózott el az ismerkedéstől, állítólag már látatlanban egymásba szerettek. December elején randiztak először, Kis szerint olyan romantikusra sikerült a találkozás, mint amilyet a filmekben lehet látni. „Ő az én földre szállt angyalom, akivel testileg-lelkileg már az első perctől fogva rögtön összehangolódtunk. Jól vagyunk együtt, ő az első nő az életemben” – vallotta be a srác. Édesanyja szerencsére modern gondolkodású, így nem kapott sokkot, amikor fia beállított a nagymama korú csajával. Számára az a lényeg, hogy gyermeke boldog legyen – tudtuk meg a lapból.

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/01/17/mary_zsuzsi_az_elso_no_21_eves_pasija_eleteben

2009. január 15.

01.15

Lesz itt még rendes új dizájn. Ha nem, hát jön a Basic White. Vagy energiatakarékossági megfontolásból a Basic Black...

2009. január 14.

Ónos eső

Ónos eső

Hát én ilyet nem láttam még. Mondjuk nagypapám is utoljára '46-ban. Egész napos ónos eső, és egy kényszerű közlekedési feladat Komáromból Győrbe, és vissza. Reggel naívan autóval indultam (ónos esőről mit sem tudva), de két utca után látszott, hogy ha csak nincs jégen hajtásim, akkor ez nehéz lesz. Vizsga várt, vonat nem, esély sem volt elérni Komáromban, 10 perc alatt az Újszállási útról. Mivel megfontolt vezető vagyok, és fontos küldetésem volt, megpróbálkoztam mégis az út abszolválásával. Hamar beláttam az 1-es főúton, hogy ez az alulról karcolt 40 km/h amit itt el lehet érni sok mindenre nem lesz elég, így Ácson lefordultam és becsúszkáltam az állomásra. A terv az volt, hogy a Komáromban el nem ért vonattal randizhatok itt, ami éppen sikerült is. Így időben beértem, vizsga meglett, küldetés első része teljesítve.
Hazafelé is cifra helyzet állt elő, mert már Győrben is elkezdett esni az ónos eső. Életem egyik legszarabb mekis reggelije után, felpattantam az első vonatra ami elvitt Ácsig, ahol a kocsim várakozott. Romantikus pillanatban láttam újra a Volvo-t, éppen szakadt az ónos eső. Az úton korcsolyázni lehetett, hamar beláttam, hogy itt és most hazaindulni nem túl jó ötlet. Vonat az jön, de az autó nem maradhat az ácsi P+R parkolóban (komoly, van olyan, csak fordítva, majd írok róla). Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a városban laknak rokonok, konkrétan a nagyszülők, akiknél a kocsi bármeddig csövezhet. Már csak el kellett jutni. Két nagyjából ugyanolyan hosszú út vezetett oda. Az egyiken egy szűk S kanyar dombnak felfelé és némi macskakő várt, a domb alján meredeken kerítések és házak. Nos ezt az időjárásra tekintettel rögtön kizártam. A másikon relatív széles utak, nem lakott terület. Tökéletes, hibatűrő útvonal. Az egyetlen problémát csak az úton keresztbe álló teherautó okozta, és azok az autók, akik feltorlódtak emiatt, de mivel sietni amúgy sem lehetett, szépen kivártam amíg el tudott indulni.
Innen azt a bő 1-1,5 km-es szakaszt megfontoltan 1. sebességi fokozatban tudtam le, mivel a kettes alján már szitálásba kezdett az autó. És abból fakadóan, hogy az előttem haladók és köztem a távolság nem nőtt közben, arra következtetem, hogy ők is valahogy így tettek.
Azután autó biztonságba került, nem volt már más dolgom mint kikorcsolyázni a vasútállomásra, onnan átkorcsolyázni a buszállomásra, és utána bekorcsolyázni a saját utcámba.
Cipőm amit vezetéshez választottam átázott, lábam lefagyott, de a nap mégis pozitív. Megvan az utolsó előtti vizsga, és mivel senkinek és semminek nem lett ma baja, a többit nagyvonalúan leszarom... Remélem nektek is jól telt a napotok! :-)

2009. január 13.

Lenovo törésteszt

Egy újszülöttnek minden vicc új. Ez pl. nekem is. De ez nagyon tetszik. Imádom ha valaki kreatív.


2009. január 12.

Benkő Tímea, te drága!

Bejelöltek. Iwiwen. Ez. Céllal.
...
Nem mondom, hogy jó ötlet. Sőt, kifejezetten szánalmas. Egyvalamire azonban tökéletes. Kideríthetjük hány birka/kiéhezett ismerősünk van, aki ezt az "izét" visszaigazolja. Szóval mi a furcsa a képen?
Segítek:
Szeretem a szexet, viszont 98%-ban csak egy pozícióban van orgazmusom (bárhogy is koncentrálok). Szeretek meztelenül feküdni a padlón, és zenét hallgatni. Szeretek nő lenni ebben a férfivilágban (bárki jelölhet). Szeretek logiakai játékokat játsszani és pókerezni http://www.pokerstrategy.com/uBNVPB

Már ennek az "izének" az ismerősei is megérnek egyenként egy-egy postot, nem hogy ez az adatlap. (Ó, Isten nyugosztalja a Subbát, amelyik hetente merített a fertőből, amíg el nem süllyedt benne végérvényesen...) De arra lennék igazán kíváncsi valyon hányan cuppantak rá a pokerstrategy-re innen? Bár aki van olyan ostoba, hogy ezt visszajelöli, azt talán annyira is van, hogy beregeljen.

(Az oldal linkjét közvetlenül be sem másolom, úgysem lesz hossszú életű az adatlap.)

2009. január 11.