2010. november 26.

vatera.hu LOL


[20/365]
Originally uploaded by dzsimbo
Igazi teszkopoliszi csemegét hozott ma a postás. Behajtócég által címzett, nagyon vékony boríték. Az utóbbi időben az első levél amit igazán érdeklődve vettem a kezembe.
A vatera volt a megbízó, akik egy 360 Ft-os tartozás miatt, most 3 488 Ft-ot követelnek rajtam, és a levélben már a perrel és végrehajtással fenyegetnek. Egyrészt a kurva anyjukat, másrészt meg csak röhögni tudok rajtuk, ha ennyire szarul megy a bolt, hogy most minden kint lévő 300 Ft-ot be kell hajtani. Úgy tűnik a szerencsétlen "jukipontos" baromságok nem jöttek be.
Vagy ennél sokkal misztikusabb okok állnak a háttérben. Pár napja ugyanis pont azon kezdtem gondolkozni, hogy a vaterázás és általában ez a licitálás mennyire nem éri meg, és tessék, itt a büntetés! Jujj!
Másrészt ki fogok fizetni a tartozást, habár nagyon sajnálom rá a pénzt. Utána majd szépen törlöm magam az oldalról, és igyekszem erre biztatni mindenki mást is.
A tartozás az tartozás, nem vitatom, ha 360 Ft is, de az eljárás az szánalmas. Ilyen céggel a továbbiakban nem kívánok semmiféle közösséget vállalni.
Miután mindezt szépen elrendeztem, ellátogatok a teszvesz.hu-ra, ami a második legnagyobb ilyen jellegű oldal (csak erre a két helyre van bejárásom) és nem mellesleg a vatera tulajdona, és megtekintem milyen formában tudom nekik kiegyenlíteni az 5 Ft-os (!) tartozásom (biz isten elutalom azt az 5 Ft-ot), mielőtt ők is behajtót küldenek... Ezektől már minden kitelik.
További kellemes "vaterázást" mindenkinek!
ui.: Nemi örömökben gazdag, boldog családi Karácsonyt kívánok a vatera.hu minden munkatársának!