2005. augusztus 13.

Nosztalgia az égből

Csúnya dolog, hogy már lassan egy hete nem postoltam és gyűlnek is a leírnivalók. Kezdjük azzal, hogy aki pár napja felnézett az égre, egy régen nem látott marketingakcióknak lehettet a részese. Ha jól emlékszem a kilencvenes években volt erre nagy divatja a repülőgép után kötött lepedőn való reklámozás. Ezt most sikeresen élesztette újra a t-akármi. Hogy pontosan melyik "t" volt azt nem tudom, mert a szöveget nem lehetett elolvasni rajta, de a rózsaszín-fehér kombinációból rájuk tippelnek. Persze lehet, hogy a Komáromi Meleg és Leszbikus Baráti Kör választotta a népszerűsítés ezen módját, de most maradjunk a valószínűbb "t"-éknél. Szegényekre nagyon rájár a rúd amióta kihajították a soraikból az 50 legtöbb letöltőt akik naívan hitték a korlátlan internetről, hogy az azt jelenti, hogy annyit töltenek le amennyit akarnak. Az index.hu mint egy éhes cápa amikor a vér szagát érzi, rögtön rárontott erre a szegény - de a profitot mindenek fölé helyező - nagyvállalatra. Szinte minden nap van egy t-online-t feketítő főcímük. Ma is. Nem hagyják elfeledni ezt a galádságot. De ez nem is olyan nagy baj, akkor sem ha tudjuk, hogy az index konkurens ADSL szolgáltató. Érdekük, hogy a téma minél tovább forogjon a köztudatban és ne felejtsük el két nap után mint bármely más hírt. És még azt is megértjük, hogy az origo miért hallgat nagyokat. Ilyen az élet.

2005. augusztus 8.

First second post

Annyira jót olvastam most, hogy ezt meg kell osztanom. Remélhetőleg mindenki hallott már a T-Onlájn "korlátlan" internetcsomagjáról, ami igaz korlátlan, de ha túl sokat merészelsz internetezni felbontják a szerződésed. Na én ehhez itt és most no comment, hiszen megtette helyettem Tóta W. Árpád az indexen. Csak azt tudom mondani, hogy érdemes elolvasni, nagyon igaza van.

Gyöngyszemek

Jelentéktelen vagy, ha már a fotocellás ajtó sem nyílik ki, amikor éppen te érsz a bejárathoz.

Nem akarok megborotválkozni mert akkor kiderülne, hogy nő vagyok.

Az ember életének egyharmadát tölti emeletes marhaságok olvasásával. Ez volt a mai adag...

2005. augusztus 7.

Üdvözöljük az Interneten


Sokak számára lehet ismerős ez a kép és idézheti fel azokat a meghitt pillanatokat amikor először csatlakoztak az internetre. Akiknek az internetes pályafutása 7-10 évvel ezelőttre nyúlik vissza azoknak ez a látvány bizonyára nosztalkikus hangulatot teremt. Akkoriban ha elindítottuk a Windows 95-re telepítette IE 3-at vagy a Win98-ban található IE4-et, akkor így köszöntöttek minket az "új világban". Ha valaki nosztalgiázni szeretne, még mindig beállíthatja ezt az oldalt, ugyanis még mindig létezik a http://lg.msn.com/intl/hu/ címen. Bár a nosztalgia úgy teljes igazán, ha előkeressük a Win98 első kiadását és azt telepítjük! Rögvest megértjük miért öregedtek abban az időszakban előbb az emberek.