2006. május 29.

Csőrike lefejezve


Amikor az Ungarn illatú autóillatosító a kezembe került még nem gondoltam, hogy egy sorozat első tagját fogom a kezemben. Azóta már vásároltam a szeretett Tesconkban egy másik darabot is, amiről hónapok óta lusta voltam írni és mág mindig itt lóg a faliújságomon bontatlanul. Kicsit később azért azt is bemutatom, de lássuk a mai darabot, ami szerintem mindent überel eddig.
Ez kicsit másképp szörnyű mint az előző, ennek az illata emészthető. Vanillia. A formája kevésbé, gyakorlatilag egy lefejezett Csőrike. Lehet bennem van a hiba, de nem találom különösebben szimpatikusnak, hogy egy csibefej himbilimbizzen az orrom előtt vezetés közben. Esetleg még ha valami botra tűznénk fel mint barbár eleink az ellenségeik levágott fejét, akkor szadista hajlamú gyermekek remekül eljátszhatnának véle.
Ára pedig - ha valaki szükségét érezné egy ilyennek - 1200 Ft körül volt, ha jól néztem. Ezt már nem vettem meg, ennél ugyanis szinte bármire jobban el tudok költeni annyi pénzt. És nem is akarok butatescoautoillatositofannak kinézni.