2007. június 23.

Retro zene 1.0

Mókás, de 12 évvel ezelőtt kistacskó koromban erre (is) buktam. Azt tudni kell, hogy abban az életkori szakaszban az énekesnő kinézete legalább annyit nyomott a latba, mint maga a zene. Arra viszont azóta se jöttem rá, hogy a vöröskét minek vették be a buliba mert úgy tűnt soha nem énekelt semmit.

2007. június 18.

Gangsta Imi

A következő sms-t szombat este kaptam a +36702692937-es számról. Idézem betűre pontosan:
Gecy ne talalkozunk mert meg basom a sadot.Tudod te miert.Ha meg ecer meg probalod ki njrlak.legi bistos ne fenjegesd az öcsemet.meg erteted.
A kollega még próbált hívni is utána de sajna lemaradtam róla, mert asszonnyal az unokatesója kertipartiján voltunk és én meg otthon felejtettem a telefonom. (Nyilvánvalóan bocsánatot akart kérni a téves sms-ért)
Mondanom sem kell nem ismerem az úriembert (vagy hölgyet?), az öccsét sem. De azért összeáll előttem egy kép a küldőről. Szóval. Férfi (tudom ez talán erős, maradjunk annyiban annak anyakönyvezték), 20 és 30 közötti (gecy y-nal, trendi, biztos nem több 30-nál), nem egyke gyerek (öcsike), aluliskolázott (kell indokolnom?), beszél egy idegen nyelvet (legi bistos?).
Végezetül pedig ezúton üzenem az sms küldőjének, hogy nem szoktam fenyegetni senkit. A szélsőséges megoldások híve vagyok...

Update: benne van a fickó a Voda Tudakozójában ha valaki kíváncsi.