2005. október 15.

Zirónia 5.0

Egy hétéves kislány bemegy az állatkereskedésbe és megkérdezi az eladótól, hogy árulnak-e nyulat? Az eladó leguggol hozzá, majd mézes-mázosan megkérdezi:
- Hát milyet szeretnél te kis édes? Fehéret piros szemmel, netán feketét, hosszú szőrűt vagy egy aranyos kis barna színűt, lompos fülecskékkel?
A kislány csípőre teszi a kezét:
- Szerintem a pitonomnak tök mindegy!

2005. október 11.

Film(színház)kritika

Már gyűlnek a megrovások az ellenőrzőmben amiért mostanában ilyen ritkán írok új dolgokat. Nosza ám legyen, végül is nem túl egészséges sokáig szembemenni a népakarattal.
Most nem egy nagyon friss dologról írok hanem a múlt hét (előtti) szombatról. Bizony, bizony filmszínház látogatáson jártunk. És amit ott láttunk, az maga volt a borzalom. A film jó volt. K*rvajó. A moziműsor vetette vissza kicsit az oda betérő látogatókat. Valaki árulja el, miért nem szinkronizálják mostanában a filmeket? Így baromi hatékonyan lehet ám becsalogatni azokat az embereket akik amúgy DVD-n nézik a filmeket.. Most is voltak vagy 10-en azon az előadáson (hétvége!), abból négyen mi voltunk...
De nézzük csak miért jobb filmszínházba járni:
  • Az első fél órában ingyen nézhetsz jobbnál jobb reklámokat szélesvásznon, Dolby hanggal! (megjegyzem én szeretem ezeket, és akár többet is megnéznék, de lehet ez csak azért van mert itt nem az Ariel használok a célközönség, nemtom.. jók és kész)
  • Ha halláskárosult vagy akkor is hallod amit mondanak (más kérdés, h adott esetben nem érted) és nem dörömböl seprűnyéllel Terka néni a másodikról, hogy halkítsd le, mert nem hallja a Déli Krónikát, sőt ha eddig jó volt a hallásod akkor most tök ingyen immunissá tesznek a zajokra
  • Megtanulsz multitaszking műveletet végezni. Ha eddig nem tudtál volna egyszere olvasni és a képben gyönyörködni akkor most ezen javíthatsz. Külön kihívás ez egy marhagyorsanhadarnakaszereplők vígjátéknál!
  • Egyébként ha mindez nem lenne különösebben szimpatikus még mindig találhatsz fakultatív programokat a sötétben :)
Ja és adós vagyok a jó film címével: Az ünneprontók ünnepe volt az.
Egyéb szolgálati közlemény: Laci! Ezúton is Boldog Születésnapot kívánok és használd egészséggel az ajándék Viagrát! ;) Bár ha tényleg olyan jó az a lányzó... mindenképp mutasd be!
Mai feladat teljesítve, következő postra felkészül a VV4....